Skip links

Over ons

Herbert Peper en Peper Vermogensregie

Geboren en getogen Twentenaar

De kans om van mijn hobby ‘beleggen’ mijn beroep te maken, heb ik destijds gepakt. Na 20 jaar ben ik uit de bancaire wereld gestapt om als ondernemer de beste vermogensadviseur voor u te zijn. Dit in een steeds complexere financiële wereld waar we kansen voor u benutten, maar ook bedreigingen tegengaan.

U bent uniek, u heeft uw eigen doelen, behoeften en wensen en verdient maatwerk en oprechte aandacht bij het oplossen van uw vermogensvraagstukken. Graag wil ik als vertrouwenspersoon een duurzame en hechte relatie met u opbouwen. Goed naar u luisteren en eerlijk en helder adviseren in uw belang. Uw tevredenheid is mijn target. Dit leidt tot succes en de beste resultaten en dat gun ik iedereen. Dit is het mooiste wat er is.

Uw partner, persoonlijk, integer met passie voor uw vermogen

Voor Peper Vermogensregie is financiële ontzorging in samenwerking met een team van experts heel belangrijk. Alleen professionals die uitstekende kwaliteit leveren, maken deel uit van dit team. Van accountant, notaris tot een estate planner of pensioenspecialist: Peper Vermogensregie werkt intensief met hen samen. Op het gebied van vermogensbeheer maken wij onderdeel uit van Asset Management International.

De depotbanken achter de vermogensbeheerder zijn InsingerGilissen en Binck Bank (onderdeel Saxo Bank). Dus u krijgt de veiligheid van de bank en het specialisme van Peper Vermogensregie. Wij bieden u maatwerk dienstverlening en toegevoegde waarde. Onze beleggingsfilosofie betaalt zich uit in extra rendement ten opzichte van collega vermogensbeheerders. Deze rendementen en een vergelijk vanaf 2014, kunt u vinden bij ‘kosten en opbrengsten‘ en in de bijlage ‘Beleggingsbeleid‘.

Neem contact op