Skip links

Referenties

Wat Herbert Peper voor mij typeert is zijn eerlijkheid, oprechtheid, duidelijkheid en betrokkenheid. Hij heeft veel ervaring en kennis van zaken, en kan mij dit ook uitleggen. Ik moet daar wel flink mijn best voor doen, maar daar is niets mis mee. Hij gaat niet voor het snelle gewin, heeft niettemin een actieve opstelling en is een en al enthousiasme voor zijn werk.

Herbert is een energiek, oprecht, integer ‘mensen-mens’. Een vermogensadviseur en belegger pur sang. Hij zorgt voor structuur en is altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden en kansen voor mij. Beleggen met risicoreductie en dat vervolgens de rendementen hoog zijn is mooi meegenomen. Hij handelt in ons belang. Door zijn open houding, professionele kijk op zaken en zijn no-nonsens mentaliteit is het al vele jaren een feest om met hem samen te werken.

Oud-Directeur grote Europese industrie organisatie

Herbert geeft overzicht en inzicht in onze financiële situatie. Dankzij zijn professionaliteit, inzet, integriteit en enthousiasme hebben wij al jaren een mooi rendement op onze portefeuille weten te realiseren. Grote waardering en respect hoe hij met mijn vrouw en ik een relatie heeft opgebouwd en uitgebouwd. Gezien de langdurige samenwerking en goede contacten blijkt onze tevredenheid.

Pensionado CEO onderneming in Oost Nederland

Herbert is recht door zee. ‘What you see is what you get’. Deskundigheid en helder taalgebruik dat zorgt voor duidelijkheid. Grote waardering hoe hij zijn carrière vanaf de lagere school tot zijn eigen bedrijf heeft opgebouwd. Vertrouwen en een duurzame relatie, daar het gaat om.

CEO in Horeca branche

Herbert ontmoet op een bijeenkomst, de klik was er, zodoende gestart bij Peper Vermogensregie. Hij pakt kansen en gaat bedreigingen tegen. Hij is onafhankelijk. Een relatie opbouwen en onderhouden en rendement op het vermogen!? Dan ben je bij hem aan het goede adres.

Directeur onderneming in Twente

Herbert is een nuchtere en deskundige adviseur. Hij geeft ons aandacht. Niets is hem teveel. Zijn volstrekte oprechtheid maakt je deelgenoot van zijn doel: succesvol zijn. Ik heb bewondering voor de weg die Herbert heeft afgelegd en het doorzettingsvermogen, de toewijding en openheid die hij laat zien.

Manager in Twente