Skip links

Het achtste wereldwonder

Albert Einstein vond het “rente op rente effect” al heel lang geleden het achtste wereldwonder. Waarom zult u zich afvragen? Uw vermogen (eerste inleg) kan enorm toenemen indien u geduld hebt, de winsten of rendementen elkaar jaar opnieuw inlegt en daarnaast uiteraard verstandig belegt. Met nadruk op verstandig. Het kan namelijk ook andersom werken.
Bijvoorbeeld 100.000 euro inleggen met een gemiddeld rendement van 4% (hier betaalt u ongeveer de inflatie, belasting en kosten van beleggen van, maar dit terzijde) en een looptijd van 10 jaar levert u een rendement op 48.024,43 euro. Na 20 jaar is het rendement 119.112,31 euro en uw inleg meer dan verdubbeld. Indien u 100.000 euro inlegt en 10 jaar geduld hebt en een gemiddeld aandelenrendement maakt van 7,2% dan is uw inleg verdubbeld.
Uiteraard worden de verschillen steeds groter en groter naarmate uw inleg, looptijd en rendementspercentage toeneemt. Wilt u ook de kansen van het achtste wereldwonder benutten en bedreigingen tegengaan en dus verstandig beleggen dan help en begeleid ik u graag. U kunt mij bereiken op 06 525 422 81 of per mail herbert@pepervermogensregie.nl

 

Leave a comment